MOGELIJKHEDEN

Ieder mens is anders en iedere overlijdens-situatie is anders. Dat is ons vertrekpunt.
Na een overlijden moet iemand begraven of gecremeerd worden. Echter voor de afscheids- of herdenkingsplechtigheid zelf, bent u niet alleen aangewezen op een kerk of aula. Deze locaties zijn uitermate geschikt, maar wilt u een andere sfeer, dan zijn er zo veel andere mogelijkheden.

Bij alternatieven valt te denken aan een tent in de tuin, een (favoriet) restaurant, een klein groepje thuis bij de haard, een strandtent, een rondvaart, een sociëteit. Een plek waar de overledene binding mee heeft: de golfclub, de botenwerf, de voetbalkantine, de buurtkroeg, het theater, de bollenschuur of het museum.

Overige mogelijkheden

Wij hebben een uitgebreid netwerk om de verdere invulling van het afscheid te regelen. Musici, cateraars, sprekers, bloemisten, techniek voor beeld, geluid en live-stream. Met onze creatieve invalshoek zal een sfeer worden gecreëerd waarnaar u op zoek bent.

Mogelijkheden afbeelding Bausch & Schultz

Bel Ernestine 06 40 15 33 33

Gooi en Vechtstreek

Bel Florien 06 28 157 217

Haarlem|Bloemendaal e.o.

Wie zijn wij?

Florien en Ernestine kennen elkaar sinds 1985 toen zij gingen studeren in Leiden. Zij volgden ieder hun eigen pad. De ervaring in plannen en organiseren, het creatieve vermogen om buiten de lijntjes te denken en hun voldoening in het bijstaan van mensen is hun gemeenschappelijke deler. Dit heeft gezorgd voor de samenwerking van Bausch&Schultz. Inmiddels hebben zij veel uitvaarten van verschillend kaliber gerealiseerd.

Meer informatie

GESPREK VOORAF?

Ook als het nog niet aan de orde is, kunnen wij u in een persoonlijk gesprek informeren over hetgeen er in het algemeen komt kijken bij een afscheid.

Tevens kunnen wij specifieke wensen en mogelijkheden nader met u uitwerken.

Dit alles zonder enige verplichting.

Begrafenis en Crematie

Had men het vroeger over een begrafenisonderneming, tegenwoordig spreekt men van een uitvaartonderneming. Vooralsnog behoren in Nederland alleen begraven en cremeren tot de mogelijkheden.

Over het algemeen is een begrafenis duurder dan een crematie.

UITVAARTLOCATIES

Voor een afscheids- of herdenkingsplechtigheid bent u niet alleen aangewezen op een kerk of aula.

Rekening houdend met uw budget en de sfeer die u zoekt, bieden wij legio alternatieven.

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op