Uitvaart Bloemendaal

Een overlijden komt vaak onverwacht. Ook als het wel in de verwachting ligt, kan het als zodanig worden ervaren. Wij van Bausch&Schultz uitvaarten zijn u graag van dienst om te zoeken naar de mogelijkheden voor een mooi afscheid. Ook tijdens een crisis als corona zorgen wij voor een passende uitvaart binnen de op dat moment geldende regelgeving.

Naast Bloemendaal organiseren wij ook uitvaarten in de regio, in plaatsen zoals Haarlem, Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Velsen, Lisse en omstreken.
Ook werken wij in ’t Gooi, in plaatsen als Naarden-Bussum, Blaricum, Laren, Baarn, Bilthoven en Hilversum, en dergelijke.

Welke voordelen heeft u als u een uitvaart laat verzorgen door Bausch&Schultz uitvaarten?

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Begrafenis of crematie

In Nederland zijn vooralsnog begraven en cremeren de enige opties, naast het ter beschikking stellen van de wetenschap. Het is prettig als deze keuze van de overledene al bekend is. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u de keuze maken.
Naast de reguliere begraafplaatsen bestaan er tegenwoordig ook natuurbegraafplaatsen. Hier zoekt u een mooie plek uit en komt er geen steen op het graf, maar gaat het graf op in de natuur.

Bij een crematie kunt u na een aantal weken beslissen wat er met de as gebeurt. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden: u kunt de as van uw dierbare dichtbij u houden, in bijvoorbeeld een urn of een as-sieraad. U kunt ook besluiten de urn te begraven of de as uit te strooien. Zo zijn er legio opties.

Hoe ziet de uitvaart eruit

In alle rust plannen we, stap voor stap, de dag van de uitvaart.
Na de keuze tussen een begrafenis of een crematie willen we van u weten of de bijeenkomst in kleine kring zal afspelen of met alle vrienden en bekenden. Of het thuis zal plaatsvinden, in een kerk, de aula van een crematorium of een fraaie andere locatie, met of zonder muzikale begeleiding. Wilt u een traditionele annonce per post, een rouwbrief per mail of alleen een kennisgeving in een advertentie, of juist een combinatie van deze. De keuze in kisten is enorm, of wilt u liever een rieten mand of een opbaarplank met wikkeldoek. Ook wat betreft het vervoer op de dag van afscheid zijn er mogelijkheden te over: een traditionele rouwauto, een rouwbus, een bakfiets of loopkoets.
De condoleance-bijeenkomst kunt u invullen zoals u wilt. Wordt er koffie geschonken met een sandwich, verzorgt u voor de gasten een lichte lunch, of houdt u toch liever een borrel?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op