Uitvaart Heemstede

Wij, Florien Bausch en Ernestine Wehry-Schultz van Haegen van Bausch&Schultz uitvaarten organiseren uitvaarten in ’t Gooi en omstreken, zoals bijvoorbeeld Hilversum en Naarden-Bussum en in Haarlem en omstreken. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wij nemen u heel persoonlijk en uiterst betrokken aan de hand en stap voor stap begeleiden wij u in het realiseren van een afscheid. Bausch&Schultz uitvaarten is een kleinschalige en persoonlijke onderneming, waarbij optimale focus verkregen wordt door ons te richten op één uitvaart tegelijkertijd.

Arts moet overlijden vaststellen 

Wij zijn een kleinschalige en persoonlijke begrafenisonderneming die dag en nacht bereikbaar is.
Een overlijden moet altijd eerst worden vastgesteld door een arts. Hierna belt u met ons, al hoeft dat echt niet meteen. U kunt even rustig de tijd nemen om onder elkaar te zijn. Het kan ook zijn dat u het wel prettig vindt dat we er snel zijn.
In overleg met ons beslist u of de overledene thuis wordt verzorgd en opgebaard, of elders. Zo kunt u kiezen voor een locatie waar u nog een enkele keer langs kunt gaan. Of u kunt gebruik maken van een 24-uurs kamer: dit is een locatie waarvan u een sleutel krijgt, zodat u wanneer u dat wilt bij uw dierbare langs kunt gaan.

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Locatie van afscheid

Het afscheid kan plaatsvinden op uiteenlopende locaties: naast kerk of aula van een crematorium denken wij mee in alternatieven als een fraaie buitenlocatie als kasteel, theater of strandpaviljoen. Wellicht wilt u het afscheid intiem thuis in uw zitkamer of met een tent in de tuin en aansluitend voor een groter gezelschap een condoleance in een restaurant.

Vast bedrag

Voor ieder budget verzorgt Bausch&Schultz uitvaarten een begrafenis of crematie op maat met persoonlijke begeleiding. Ook als u een uitvaartverzekering heeft kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de administratieve afhandeling daarvoor verzorgen. Op basis van onze ervaring, onze connecties en creativiteit lukt het ons altijd om uw wensen zoveel mogelijk af te stemmen op de (budgettaire) mogelijkheden.

Wij werken met een vast bedrag voor onze persoonlijke dienstverlening in de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart, waarbij wij 24/7 bereikbaar zijn. Deze fee is afhankelijk van de manier waarop het afscheid wordt ingevuld. Omdat wij aan niemand gelinkt zijn en dus geen contracten met derden hebben, leveren wij alle benodigdheden tegen inkoopprijs. Wij werken dus zonder provisies en zijn daarom 100% transparant in onze kosten. In de uitvaartbranche is dit veelal niet gebruikelijk. Wij vinden deze transparantie en onafhankelijkheid heel essentieel, zodat u wérkelijk vrij bent in al uw keuzes.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op