Bausch & Schultz Uitvaarten

Uitvaart Naarden Bussum

Als kleinschalige en persoonlijke begrafenisonderneming kunnen wij uw uitvaart in Naarden-Bussum verzorgen. Ook voor andere plaatsen in het Gooi en omstreken, zoals Blaricum en Hilversum kunt u bij ons terecht. Naast het Gooi werken wij ook in Haarlem en omstreken.

De sprekers

Afscheid nemen van diegene die je lief was, is een aangrijpend proces. Met het samenstellen van een mooie afscheidsceremonie in zijn of haar stijl, doet u de overledene eer aan en kunt u hieruit troost halen.
Wanneer u het spreken liever aan een ander overlaat, kunnen wij dit van u overnemen of kunt u dit uitbesteden aan een externe spreker of ritueelbegeleider. Wij hebben in ons netwerk diverse contacten die u van dienst kunnen zijn.
Mochten alle sprekers uit eigen gelederen komen, helpen wij uiteraard het programma van de ceremonie samen te stellen en houden wij de tijdsplanning in de gaten.

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Arts moet overlijden vaststellen

Wij zijn een kleinschalige en persoonlijke begrafenisonderneming die dag en nacht bereikbaar is.

Een overlijden moet altijd eerst worden vastgesteld door een arts. Hierna belt u met ons, al hoeft dat echt niet meteen. U kunt even rustig de tijd nemen om onder elkaar te zijn. Het kan ook zijn dat u het wel prettig vindt dat we er snel zijn.
In overleg met ons beslist u of de overledene thuis wordt verzorgd en opgebaard, of elders. Zo kunt u kiezen voor een locatie waar u nog een enkele keer langs kunt gaan. Of u kunt gebruik maken van een 24-uurs kamer: dit is een locatie waarvan u een sleutel krijgt, zodat u wanneer u dat wilt bij uw dierbare langs kunt gaan.

Verzekeringen

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de administratieve afhandeling hiervoor verzorgen.

Uitvoerig contact

Wanneer wij bij u komen, zullen wij in alle rust uw vragen beantwoorden. Wij luisteren met aandacht naar uw wensen en die van de overledene. Aansluitend bekijken wij de mogelijkheden. Samen met u overleggen wij alles stapsgewijs. Zo krijgt u voldoende tijd om zorgvuldige keuzes te maken. Wij zijn bekend met de noodzakelijkheden en de volgorde van handelen. Graag staan wij u in deze hectische periode terzijde, betrokken en met respect.

Wij zijn van begin tot en met de dag van de uitvaart 24 uur per dag beschikbaar. Door onze kleinschaligheid behouden wij een optimale focus in de begeleiding en organisatie van uw opdracht en hebben wij veel tijd voor u.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op