Uitvaart Aerdenhout

Een overlijden komt vaak onverwacht. Ook als het wel in de verwachting ligt, kan het als zodanig worden ervaren. Wij van Bausch&Schultz uitvaarten zijn u graag van dienst om te zoeken naar de mogelijkheden voor een mooi afscheid. 

Naast Aerdenhout organiseren wij ook uitvaarten in de regio, in plaatsen zoals Overveen, Bloemendaal, Laren, Heemstede, Velsen, Lisse en omstreken.

Uitvaart Aerdenhout

Welke voordelen heeft u als u een uitvaart laat verzorgen door Bausch&Schultz uitvaarten?

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Uitvoerig contact

Na een overlijden van een naaste komt er veel op u af. Ook wanneer een dienstdoende (huis-)arts het overlijden nog niet vastgesteld heeft, is er geen haast om snel te handelen. U kunt de tijd nemen die u nodig heeft en direct betrokkenen op de hoogte brengen.

Bij een overlijden thuis neemt u contact op met de huisarts. Bij overlijden in een ziekenhuis of verpleeghuis komt de dienstdoende arts langs. De arts stelt een verklaring van overlijden op. Hierna belt u met 06 28 157 217.
Wij overleggen dan wanneer wij naar u toekomen. Wanneer we bij u zijn zullen wij in alle rust uw vragen beantwoorden. Wij luisteren met aandacht naar uw wensen en die van de overledene. Aansluitend bekijken wij de mogelijkheden. Samen met u overleggen wij alles stapsgewijs. Zo krijgt u voldoende tijd om zorgvuldige keuzes te maken. Wij zijn bekend met de noodzakelijkheden en de volgorde van handelen. Graag staan wij u in deze hectische periode terzijde, betrokken en met respect.

De organisatie van de uitvaart in Aerdenhout

In de loop van de dagen voorafgaand aan de uitvaart en op de dag van de uitvaart organiseren wij een afscheid dat bij u past en recht doet aan degene die overleden is. 

Doordat wij veel contact met u hebben, krijgen wij een goed inzicht van uw wensen om vervolgens samen met u de uitvaart vorm te geven, afgestemd op de mogelijkheden.
Gezien onze brede ervaring met verschillende soorten uitvaarten, komen we er altijd uit.

Transparant over de kosten

Voor ieder budget verzorgt Bausch&Schultz uitvaarten een uitvaart op maat met persoonlijke begeleiding. Ook als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de administratieve afhandeling verzorgen. Op basis van onze ervaring, onze connecties en creativiteit lukt het ons altijd om uw wensen zoveel mogelijk af te stemmen op de (budgetaire) mogelijkheden.

Wij werken met een vast bedrag voor onze persoonlijke dienstverlening in de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart, waarbij wij 24/7 bereikbaar zijn. Deze fee is afhankelijk van de manier waarop het afscheid wordt ingevuld. Omdat wij aan aan niemand gelinkt zijn en dus geen contracten met derden hebben, leveren wij alle benodigdheden tegen inkoopprijs. Wij werken dus zonder provisies en zijn derhalve 100% transparant in onze kosten. In de uitvaartbranche is dit veelal niet gebruikelijk. Wij vinden deze transparantie en onafhankelijkheid heel essentieel, zodat u wérkelijk vrij bent in al uw keuzes.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op