Uitvaart in Blaricum

Wij, Florien Bausch en Ernestine Wehry-Schultz van Haegen van Bausch&Schultz uitvaarten organiseren uitvaarten in ’t Gooi en omstreken en in Haarlem en omstreken, zoals bijvoorbeeld Bloemendaal en Lisse. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wij nemen u heel persoonlijk en uiterst betrokken aan de hand en stap voor stap begeleiden wij u in het realiseren van een afscheid. Bausch&Schultz uitvaarten is een kleinschalige en persoonlijke onderneming, waarbij optimale focus verkregen wordt door ons te richten op één uitvaart tegelijkertijd.

 

Wat zijn de kosten?

Voor ieder budget verzorgt Bausch&Schultz uitvaarten een begrafenis of crematie op maat met persoonlijke begeleiding. Ook als u een uitvaartverzekering heeft kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de administratieve afhandeling daarvoor verzorgen.

Op basis van onze ervaring, onze connecties en creativiteit lukt het ons altijd om uw wensen zoveel mogelijk af te stemmen op de (budgettaire) mogelijkheden.

Wij werken met een vast bedrag voor onze persoonlijke dienstverlening in de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart, waarbij wij 24/7 bereikbaar zijn. Deze fee is afhankelijk van de manier waarop het afscheid wordt ingevuld. Omdat wij aan niemand gelinkt zijn en dus geen contracten met derden hebben, leveren wij alle benodigdheden tegen inkoopprijs. Wij werken dus zonder provisies en zijn daarom 100% transparant in onze kosten. In de uitvaartbranche is dit veelal niet gebruikelijk. Wij vinden deze transparantie en onafhankelijkheid heel essentieel, zodat u wérkelijk vrij bent in al uw keuzes.

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken?

Locatie van het afscheid

Het afscheid kan plaatsvinden op uiteenlopende locaties: naast kerk of aula van een crematorium denken wij mee in alternatieven als een fraaie buitenlocatie als kasteel, theater of strandpaviljoen. Wellicht wilt u het afscheid intiem thuis in uw zitkamer of met een tent in de tuin en aansluitend voor een groter gezelschap een condoleance in een restaurant.

Catering

Wanneer de locatie die u kiest geen horeca heeft, hebben wij verscheidene cateraars in ons netwerk. Ook kunt u uw eigen favoriete cateraar inschakelen; uiteraard zorgen wij er dan voor dat de logistieke zaken soepel verlopen.

Fotografie

Veel nabestaanden vinden het fijn om van het afscheid een naslagwerk te hebben. Wij kennen verschillende fotografen die gespecialiseerd zijn in uitvaartfotografie. Zij weten dat ze bijna onzichtbaar aanwezig moeten zijn zodat het afscheid niet door hen verstoord wordt.

Zij kunnen de foto’s los aanleveren, een herinneringsalbum maken, of een presentatie waarbij de gekozen muziek te horen is.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op