Uitvaart in HUIZEN

Florien Bausch en Ernestine Schultz van Haegen foto

 

Wij, Florien Bausch en Ernestine Wehry-Schultz van Haegen van Bausch&Schultz uitvaarten organiseren begrafenissen en crematies onder andere in ’t Gooi, zoals bijvoorbeeld Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen en Naarden-Bussum.
Wij worden door families gewaardeerd om onze ontspannen manier van begeleiden die daardoor snel vertrouwd aanvoelt. Wij zijn betrokken, organiseren met daadkracht en hebben gevoel voor detail en sfeer. Betrouwbaarheid staat bij ons heel hoog in het vaandel.

Tijdens de intense periode van overlijden tot en met de uitvaart zijn wij er echt voor u. Of u nu wel of niet al weet wat u wilt, onze kracht van het organiseren ligt hem in de tijd en aandacht die wij aan u en de uitvaart besteden. Samen met u geven we het afscheid vorm. Dit alles heel persoonlijk, in alle rust. Maatwerk, maar niet duurder! 

Als u elders een verzekering heeft lopen, hoeft dat geen zorg te zijn. We blijven in staat om de volledige organisatie van uw uitvaart te begeleiden. Mocht u dat willen, kunnen we voor u de uitkering van uw verzekeraar aanvragen en dit bedrag in mindering brengen op de totale kosten van de uitvaart.

 

 Als iemand overleden is, moet een arts dit vaststellen.
Als de arts geweest is, belt u met ons.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Ernestine Schultz van Haegen – ‘t Gooi
06 40 15 33 33

Aansluitend nemen wij u aan de hand zodat u weloverwogen keuzes maakt bij alles wat met het afscheid te maken heeft.

Wij nemen stap voor stap alle mogelijkheden met u door, waaronder verzorging en opbaring van de overledene, locaties van afscheid en condoleance, kaart, advertentie, bloemen, vervoer, kist, sprekers, muziek, catering, fotografie, en meer.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Contact Haarlem | bloemendaal e.o.

Florien Bausch

06 28 157 217

florien@bausch-schultz.nl

Neem contact op

Contact Gooi en Vechtstreek

Ernestine Schultz van Haegen

06 40 15 33 33

ernestine@bausch-schultz.nl

Neem contact op